innude cafe & gallery

innude cafe & gallery, 통영, 2017 by PLS Architects


좁고 긴 땅에 수평의 선을 구상하다. 물의 움직임에 따라 동선을 연결하고 경관을 바라보는 다양한 각도를 만들었다. 건축은 배경으로 존재하는 공간을 제안하며 3.8m의 천장고와 물의 판을 활용한 난간은 주변 건축과 차별된 요소이다.
통영의 섬을 공간의 동기로 구성해서,  대지의 흐름을 따라가는 4개의 볼륨을 제안한다.
조명(빛)을 활용한 색의 활용과 에메랄드 빛 수공간을 연출하고 싶다.
Drawing a horizontal line on a long, narrow piece of land. We design the circulation flow depending on the movement of the water and various angles to enjoy the landscape. Architecture proposes space to exist as a background and puts a 3.8-meter high ceiling and handrail utilizing the plate of water as differentiated elements from neighboring buildings. By setting the island of Tongyeong as a motive for space, four volumes are proposed along the flow of land. We want to portray the emerald water space and make use of color from the light .

답글 남기기

아래 항목을 채우거나 오른쪽 아이콘 중 하나를 클릭하여 로그 인 하세요:

WordPress.com 로고

WordPress.com의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Google photo

Google의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Twitter 사진

Twitter의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

Facebook 사진

Facebook의 계정을 사용하여 댓글을 남깁니다. 로그아웃 /  변경 )

%s에 연결하는 중